Vangstbericht 7 mei 2017

7 mei
Vandaag is Erwin gaan vissen aan de Oosterschelde om te zien of de geep gearriveerd was. Na wat vangstberichtjes hier en daar gelezen te hebben kreeg Erwin toch de kriebels om te gaan gepen.  Bij aankomst sloeg het weer een beetje tegen.... Wind 3/4 NW bewolkt en maar amper 11 graden ,gevoelstemperatuur 5 graden! Normaal was er af en toe zon voorspeld maar helaas. Na een aantal zagertjes te hebben verwisseld hapte de eerste geep toe. Met binnendraaien raakte deze verstrikt in het wier zodat deze vast kwam te zitten. Eerst geprobeerd om de geep eruit te trekken maar helaas schoot de haak los! Na een moeilijke visserij hapte de tweede geep op haak deze kwam moeiteloos aan de kant. Daarna huiswaarts gekeerd.  Dus ze zitten er ! Alleen het weer mag nog wat beteren..Vang ze!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*