Vangstbericht 20 augustus 2017

30 aug
Zondag zijn Martijn en Erwin een zeebaarssessie gaan doen bij de Oosterschelde. Laag water was rond 21:30 dus zijn we rond 17:00 begonnen om met afgaand over de strekdam te vissen. Het weer was weer ideaal. Lekker windje uit het westen 4bft die later afzwakte naar 2/3bft. Ook de zon was weer van de partij. Er stond een mooie afgaande stroming tijd voor de oppervlakte plug! Deze keer de Xorus Asturie 130 26gram sandeel aangeknoopt en ingegooid.... Bij de eerste draai al een vette aanbeet maar miste. Na een paar keer draaien vloog de eerste mooie baars erop. Daarna volgde er nog volgers en aanbeten bij Martijn. Samen hebben we toch nog wat stekels kunnen vangen.
Tot de volgende sessie. Vang ze !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*