Vangstbericht 1 september 2017

3 sep
September begint goed !! Vandaag 1 september heeft Erwin een avondsessie gedaan bij de Westerschelde. Het weer was prima en veel activiteit van aasvisjes en natuurlijk de jagende zeebaarzen aan de oppervlakte. Er waren grote kolken te zien en wegspringende aasvisjes. Tijd voor de oppervlakte plug.... Na een paar keer gooien van links naar rechts waar de jagende zeebaars opdook waren ze niet echt geïnteresseerd in de plug. Walk the dog snel en langzaam mocht niet baten wat eigenlijk raar was. Tijd voor de shad van fiiish kleur roze. Deze ingegooid in de jagende school. Rustig laten zakken tot de bodem tikje geven en een rustige korte draai zoals je in de soep roert tikje rustige draai aanbeet en bam hangen. De eerste baars een leuke van 38 cm. Naarmate het donker werd en opkomend was stond de strekdam met oesters onderwater. Hier is de baars te vinden als je erover vist. En jawel hoor gelijk een mooie van 40 cm. Na deze terug gezet te hebben kwam het los toch nog een paar maatse baarzen kunnen vangen. De grootste was 48,5 cm. Al met al was het een top september avondje! Kijk er al naar uit naar de volgende sessie!
Vang ze!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*