Vangstbericht 16 september

25 sep
Zaterdag 16 september weer een heerlijke zeebaars sessie gevist! Locatie Westerschelde. Weer was prima 1 tot 2 bft uit zuidelijke richting en geen regen. Bij aankomst was het afgaand tij. Deze keer was ik bewapend met 2 hengels. Aan de ene hengel shad en de andere hengel de Xorus Asturie topwater plug. Eerst begonnen met de topwater plug. Bij de eerste worp gelijk mooie aanvallen en ving een mooie 40+er. Ze hadden er zin want elke worp was beet. Ook de aanvallen op de plug waren prachtig om te zien. Na een aantal worpen vloog er nog een dikke baars van 58cm op. Deze was de grootste van de avond. Toen het donker werd ben ik overgeschakeld op shad omdat ik geen aanbeten meer kreeg op de plug. En ja hoor bam weer een mooie 40+er. En zo volgde er nog een paar. Daarna was het weer tijd om helaas naar huis te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*