Vangstbericht 23 september 2017

25 sep
Zaterdag lekker een dagje gaan vissen met Wilfred! Na een periode van drukte en stress even heerlijk uitwaaien aan de waterkant! Keuze voor deze stek is dat hij gemakkelijk te bereiken is! Weinig sjouwen en het strand is nog niet echt perfect te noemen. Na een vergissing in het tij 😋 we dachten 13.15 hoog, bleek dit rond 18.30 pas te zijn 🍻🍺 toch maar gaan vissen want we waren er al om 10u! Nadat de spullen in orde gemaakt waren de haken voorzien van verse zagers en ingegooid! Vrijwel direct na het inwerpen was het raak.. gelijk een flinke tik op de hengel.. nadat de 2e hengel voorzien was van aas en ingeworpen controleerde Wilfred zijn eerste hengel.. een mooie bot van 24cm was de 1e vangst van de dag!! Daarna volgde er nog een bot van 26cm. Daarna bleven we regelmatig een visje vangen en was het een leuke en actieve dag! We wisten 2 botten te vangen en 11 tongen waarvan er 2 ondermaats waren!! Kortom een leuke dag gehad en regelmatig een visje mogen vangen..
Ik hou de vangstberichten iedere dag in de gaten en lees nu toch wel positieve vangsten vanaf het strand! De winter vis doet langzaam zijn intrede! De volgende sessie zal dus weer vanaf een Zeeuws strand gehouden worden... Tot dan,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*