Zeebaarsvissen 17 juni 2018

17 jun
Zondagochtend weer even een zeebaars sessie gevist. Dit keer een nieuwe stek uitgeprobeerd. Met een zuidwesten wind van 4bft en een temperatuur van net geen 20 graden was het heerlijk om uit te waaien en gooien. Het getij was goed rond 11:30 werd het laag dus rond 09:00 begonnen om de stek te verkennen. De strekdam begon al zichtbaar te worden zoals ik het op Maps had gezien. Eerst met shads geprobeerd maar was niks geen 1 tikje daarna de oppervlakte plug geprobeerd daar gaven ze ook geen gehoor op maar ja was nog vroeg en daarom eerst even ontbijten! Toen het einde van de strekdam in zicht was kwam er een mooie stroming te staan waardoor ik wat aasvisjes zag springen wat altijd op duid dat er gejaagd word door geep of zeebaars. Dus weer terug begonnen met de oppervlakte plug dit is mijn favoriete kunstaas omdat je de aanvallen ziet gebeuren en jawel gelijk actie. Aanvallende zeebaars dat moeten we hebben. Mooie kolken en sprongen om die plug te pakken te krijgen. En bam hangen het spoeltje begint lekker door te slippen de eerste baars is binnen! Ook veel missers en lossers gehad maar toch nog 3 gevangen vandaag. Was een veel belovende stek voor de volgende keer! Vang ze!!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*