Visteam

Ruud Rustenburg
Werpkanon
Dezen krachtige vent uit Oudenbosch is ten allen tijde van den partij. Al is het in de ochtend voordat er enige lichtstralen te bekennen zijn of als de koperen ploert reeds de horizon gepasseerd is. Het maakt voor hem allemaal niets uit. Zijn bijnaam is ook wel werpkanon vanwege zijn krachtige voortstuwende werpbeweging.
Martijn Martens
Sloopkogel
De techneut van het stel. Ook wel de ontwikkelaar van deze site. Daarnaast ook fervent zeevisser die waar het weer en tijd toelaat zijn 2 stuks k2 team extreme uitlaat. Zijn bijnaam is sloopkogel vanwege de stugge doch krachtige actie van de k2's.
Wilfred Luijkcx
Werpkanon2
Deze horeca man uit Roosendaal is de persoon die vaak kan en gaat zeevissen wanneer de bureauzittende mens werkt. Voordeel is dat hij dan vaak de platvissen, gullen wegvangt zonder dat er rijen vissers naast hem staan. Zijn bijnaam is werpkanon2 vanwege dezelfde set up als werpkanon. Spro Powercasters i.c.m. Mitchell Avocets.
Niels Clement
Chef cock
Deze 24 jarige Roosendaaler is ook wel de chef van het team. Vaak is Niels diegene die goed voor de innerlijke mens zorgt. Een lekkere chocolademelk of een kom snert. Hmmm smullen maar. Tevens tussen het koken door vangt hij ook bakken met vis.
Erwin Bensbach
Mr. Catch & Release
37 Jarige Vlaming welke regelmatig de Zeeuwse stekken belaagt. Met strandpoken maar ook vaak genoeg met kunstaas zoals een shadje of een popper succesvol vist op zeebaars. Zeer gedreven en positief ingestelde visser die Catch & Release hoog in het vaandel heeft.